Ara més que mai, el Vida vol estar al costat, donar suport i unir l’escena musical. Per això se senten amb la responsabilitat de facilitar a artistes i bandes oportunitats on presentar en directe els seus projectes i, amb aquesta premissa, neix el cicle de concerts Vida Records & Friends.

Un projecte que uneix el segell Vida Records amb la resta de segells discogràfics del panorama nacional i internacional per, sota el seu paraigua, oferir una programació de concerts dobles on s’aparellen artistes i bandes de diferents discogràfiques. El cicle pren base a les ciutats de Barcelona i Vilanova i la Geltrú amb la intenció de, a poc a poc, créixer en altres localitats.

Si alguna cosa tenen clara des de l’organització, és que no volen fer quelcom provisional, sinó traçar projectes que puguin tenir un recorregut, que creixin i puguin suposar una transformació positiva pel teixit de sales, artistes i discogràfiques tant locals i nacionals com internacionals. Per això, plantegen Vida Records & Friends com un projecte que creixerà paral·lelament al VIDA Festival.

- Publicitat -

El cicle de concerts engega motors presentant la programació dels mesos de març i abril on podrem gaudir en directe de parelles musicals de qualitat. El tret de sortida el marcaran Mazoni + La Ludwig Band (11/03 a La Nau, BCN) i la fantàstica dupla protagonitzada per Pol Batlle & Rita Payés + Carlota Flâneur (18/03 a La Nau, BCN). El primer concert a Vilanova i la Geltrú comptarà amb dos grans cantautors com The New Raemon + Sam Berridge (19/03 a l’Auditori Eduard Toldrà, VNG). El cicle seguirà amb propostes més enèrgiques com les de Pantocrator + El Diablo de Shanghai (24/03 a La Nau, BCN) per tornar a projectes més íntims i lluminosos com Renaldo & Clara + Mareta Bufona (09/04 a l’Auditori Eduard Toldrà, VNG) i Renaldo & Clara + Amaia Miranda (14/04 a La Nau, BCN) i finalitzar aquesta primera tanda del cicle amb els ritmes més ballables de Tversky + b1n0 (22/04 a La Nau, BCN).

Tots els concerts anunciats del cicle se celebraran amb l’aforament limitat a causa de les restriccions actuals. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a 12€* (preu general) o a 10,8€ (si tens l’abonament del VIDA 2021).