Aquest dilluns l’actriu Evan Rachel Wood acusava al cantant Marilyn Manson d’haver abusat d’ella durant anys. La notícia va sacsejar el món i a les poques hores el seu segell discogràfic decidia fer fora el músic del seu cartell d’artistes i no treballar mai més amb ell.

A través del seu Instagram, Manson ha contestat aquestes acusacions amb un missatge:

‘Obviament, la meva vida i el meu art han estat imants per la controvèrsia durant molt de temps, però aquestes recents acusacions sobre mi són horribles distorsions de la realitat. Les meves relacions íntimes sempre han estat totalment consentides amb parelles afins. Sense importar com i per què, altres estan escollint ara tergiversar el passat i aquesta és la veritat’.

- Publicitat -

L’actriu Evan Rachel Wood no va ser l’única persona que va manifestar haver estat assetjada pel músic, Variety ha publicat un extracte dels comunicats que ahir van fer Ashley Walters, Gabriella, Ashley Lindsay Morgan i Sarah McNeilly.