L’actriu Evan Rachel Wood ha denunciat a través de les xarxes socials que el cantant Marilyn Manson va abusar d’ella durant anys.

A través d’un missatge explica que “El nom del meu abusador és Brian Warner, conegut per tothom com a Marilyn Manson. Em va començar a assetjar quan era una adolescent i va abusar de mi horriblement durant anys“.

Manson i Wood van ser parella des del 2006 al 2011, quan ella tenia 19 anys i ell 36. Manson en aquell moment estava casat amb Ditta von Teese.

- Publicitat -

A la publicació, Wood relata que fa públic el nom ara perquè està cansada de viure amb por a possibles represàlies, difamacions o xantatges. L’actriu comenta que abans que continuï destrossant més vides, sóc aquí per denunciar el seu comportament. L’actriu assegura que no havia dit el nom perquè l’havia amenaçat amb matar-la.

També a través d’Instagram l’actriu ha reproduït a través d’algunes històries altres acusacions de dones que asseguren haver estat víctimes del músic, que inclourien greus actes d’amenaces, coacció i violència física i mental.
Un dels testimonis seria la Gabriella, que acusa a Manson d’haver-la lligat i violat a l’habitació d’un hotel.

El 2018 va ser una de les personalitats més implicades en el moviment #MeToo i va aportar el seu testimoni com a supervivent de la violència domèstica i abús sexual per demanar una llei d’abast federal que donés protecció a les dones del país.

Wood va explicar que arran dels abusos va patir un trastorn posttraumàtic i va tenir dos intents de suïcidi, motiu pel qual la van ingressar en un psiquiàtric.

Fa uns mesos el que va ser assistent personal de Manson, Dan Cleary va explicar que donava credibilitat a les acusacions contra el músic, ja que va veure de primera mà com de violent i abusiu era amb la seva novia Lindsay i com l’amenaçava de matar-la, enterrar-la i humiliar-la davant de tot el món.

Arran d’aquesta denuncia la discogràfica Loma Vista Recordings ha decidit deixar de promocionar el darrer àlbum del músic i treure’l del seu catàleg d’artistes. Així mateix, apunten que no pensen treballar més en cap altre projecte amb Manson.