Miley Cyrus
LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 21: (EDITORIAL USE ONLY) Miley Cyrus performs onstage during the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Denise Truscello/Getty Images for iHeartMedia)

Cada país es menja el raïm i celebra les campanades de manera diferent. Però un dels espectacles més reconeguts internacionalment és el de Times Square on milers de persones des de fa 49 anys s’ajunten per veure com la bola va baixant i començar un nou any de la millor manera possible.

Aquest any per culpa del coronavirus la multitud no podrà ser-hi, però sí que hi seran els presentadors que s’encarregaran com sempre del compte enrere. Ryan Seacrest, Lucy Hale i Billie Porter també seran els qui donaran pas a les actuacions de grans estrelles del moment del programa de Dick Clark’s New Years Rockin’ Eve.

El cartell no és una gran sorpresa, compta amb Miley Cyrus que acaba de treure nou disc ‘Plastic Hearts‘ i Megan Thee Stallion que també, amb ‘Good News‘. Això si, la cap de cartell i la que s’encarregarà de l’última actuació abans del compte enrere, serà la Jennifer López, que segurament ens deixarà amb la boca oberta com ho va fer amb l’espectacle a la Super Bowl.

- Publicitat -

Abans però, i des de les 8 del vespre (hora de Nova York) hi actuaran també Doja Cat, Cyndi Lauper, Nelly, Jimmie Allen i Maluma. Tot i això, aquestes no seran les úniques estrelles convidades al programa, perquè cada dia anunciaran una nova actuació i el cartell no estarà al complet fins al mateix dia 31.