Mandatory Credit: Photo by Luca Piergiovanni/EPA-EFE/Shutterstock (10302578e) Ed Sheeran performs during a concert at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 11 June 2019. Ed Sheeran in concert, Madrid, Spain - 11 Jun 2019

Ed Sheeran trenca el seu silenci musical aquest dilluns 21 de desembre amb una nova cançó que porta per nom ‘Afterglow‘.

La peça ha arribat a les 12 del migdia i ve acompanyada d’un vídeo, del qual ja n’havia mostrat un petit fragment a Instagram on se’l veia preparant-se per tocar la guitarra davant d’un paisatge nocturn.

Sheeran ha explicat que ‘Afterglow’ és una peça que va crear l’any passat i que ha volgut compartir amb els seus seguidors. No és el primer senzill del nou disc, només una cançó que li encanta i que espero que també ens agradi.

- Publicitat -

La cançó arriba un any després del seu disc de col·laboracions i abans del seu nou disc que segons va explicar arribarà a finals del 2021.