Sia ha començat a donar detalls de ‘Music‘, la pel·lícula que ha dirigit ella mateixa i de la qual n’ha escrit la banda sonora, i ha fet un nou avançament del seu nou àlbum.

De moment, la cantant australiana ha anunciat a través de les seves xarxes socials que la pel·lícula veurà la llum el 21 de febrer de 2021. Sia també ha confirmat que dins de ‘Music’ podrem escoltar els singles ‘Together‘, ‘Courage to Change‘, ‘Saved My Life‘ que ha escrit en col·laboració de grans estrelles com Dua Lipa o P!nk. I de moment, per últim, ‘Hey Boy‘, un nou avançament que ja es pot escoltar a totes les plataformes de streaming i que és fruit d’una barreja entre el pop, el blues-rock i cançons infantils.

- Publicitat -

 

‘Music’ en el punt de mira

Pel que fa a ‘Music’, que ja se’n pot veure el tràiler oficial, estarà protagonitzada per Maddie Ziegler i comptarà amb la col·laboració de Kate Hudson i Leslie Odom Jr. El film que arribarà a principis de l’any que ve, ja ha tingut algunes crítiques per les xarxes socials.

Alguns fans de Sia, critiquen la cantant australiana d’haver escollit a una persona neurotípica per encarnar el paper d’una jove autista, i l’acusen d’haver-li negat a una persona autista poder representar a aquest col·lectiu en el film.


En aquest sentit, Sia no s’ha quedat callada i ha sortit a la defensa de la seva pel·lícula. La cantant ha explicat per xarxes socials que va treballar amb una actriu amb espectre autista, però que va trobar l’experiència ‘desagradable i estressant‘. A més a més també en un fil de Twitter s’ha mostrat enfadada i ha escrit: “En el repartiment he comptat amb tretze persones no neurotípiques i amb tres persones trans, i cap d’elles representa papers de prostitutes o drogoaddictes, sinó a doctors, infermeres i cantants. És trist que ningú hagi vist la maleïda pel·lícula. El meu cor sempre ha estat en el lloc correcte.“.