El Mad Cool anuncia 27 nous noms pel cartell de 2021 entre els quals destaca la rapera americana Cardi B, els originaris de Nashville Kings of Leon, la banda d’indie rock nord-americà The War on Drugs o les germanes Haim.

Una nova tanda de confirmacions que s’uneix a la que ja va tenir lloc a mitjans de juliol amb Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, The Killers o Alt J entre d’altres.

Amb aquestes noves incorporacions només quedarien per desvetllar 2 dels 12 caps de cartell que conformaran el line up de 2021 i 11 artistes més, entre els quals es trobaran les 6 bandes guanyadores de l’Mad Cool Talent by Vibra Mahou. En total 13 noms més per arrodonir el cartell d’aquesta anhelada edició.

- Publicitat -

En aquests moments i més que mai, des de Mad Cool, amb aquest anunci, volem aportar el nostre granet de sorra a la il·lusió, perquè Madrid torni a ser referent de la música i la cultura en 2021, com ho ha estat durant aquests últims anys . No hi ha tenim cap dubte que la propera edició de festival serà la més impactant i completa de totes i que aquestes confirmacions generaran un gran entusiasme entre tots vosaltres.

Els preus actuals dels tiquets es mantindran fins a l’anunci dels headliners o fins que s’esgotin els contingents actuals.
També es posaran a la venda els 1.178 abonaments de 4 dies que han estat tornats en aquest període.

Aquestes són les 27 bandes que se sumen a les 92 prèviament anunciades:

Dimecres 7 de juliol

Cardi B
SFDK
Chloe Moriondo

Dijous 8 de juliol

Anderson .Paak & The Free Nationals
Kali Uchis
Peggy Gou
Blackbear
Thrice
Sleaford Mods
Reignwolf

Divendres 9 de juliol

Kings of Leon
The War on Drugs
Haim

Aviva
Phoebe Bridgers
Stephan Bodzin
Dream Wife
Higher Power
Yaeji

Dissabte 10 de juliol

Zara Larsson
Editors
Leon Bridges
Sylvan Esso
Gang of Youths
Gus Dapperton
Easy life