Miley Cyrus està fent moltíssimes versions aquests dies, el qual és una molt bona notícia, ja que les seves versions sempre són excel·lents.

Recentment, la cantant ens ha posat a tots els pèls de punta amb les versions de ‘Communication’ de The Cardigans, ‘Zombie’ de Cranberries, entre altres. Fins i tot ens ha sorprès fent un cover de ‘Gimme More’ de Britney Spears, una cançó que difícilment funciona més enllà del seu context. A més a més tot açò mentre ‘Midnight Sky’, una cançó original, continuava triomfant.

Miley, actualment es troba preparant un àlbum de versions de Metallica mentre prepara el seu original, el qual continua sense data de presentació. En una entrevista, l’artista afirma que al principi notava que era un treball poc inspirador, però que ara se sent totalment motivada.

- Publicitat -

Aquesta informació no sorprèn absolutament ningú, ja que Miley Cyrus ja havia versionat a Metallica anteriorment, en concret amb ‘Nothing Else Matters’. A més a més, anteriorment, molts temes de grups com Pink Floyd, Led Zeppelin o Nirvana, ja havien format part del seu repertori.