Justin Bieber sembla imparable després de prendre’s un temps lluny de la indústria musical. Ja ens havia presentat ‘Holy’, un senzill amb Change the rapper, el qual es va allunyar de l’estil usual de l’artista per endinsar-se en la música cristiana.

A més a més, aquest senzill va arribar al número 3 de vendes als Estats Units. Després d’aquest hit, el cantant ens té una nova sorpresa preparada.

Es tracta de ‘Lonely’, un tema amb una col·laboració especial. Es tracta de Benny Blanco, un artista amb el qual Justin Bieber havia col·laborat abans al tema ‘Love Yourself’ de l’àlbum Purpose el 2015.

- Publicitat -

Aquesta nova cançó s’estrenarà el divendres per deixar clar que la seva tornada a la música és oficial. Justin no ha donat gaire detall sobre la cançó ni ha confirmat si aquest senzill seguirà la línia de música cristiana o no.

A més a més, aquest senzill vindrà acompanyat d’un videoclip que protagonitzarà Jacob Tremblay, l’actor que dóna vida a August de la pel·lícula ‘Wonder’.

Si Justin fa al·lusió al títol de la cançó, possiblement ens parla sobre la solitud que sent un artista rodejat de tant èxit.

És ben cert que des que Justin Bieber es va casar amb Hailey Bieber, l’artista ha entrat en una etapa més espiritual i propera a la religió que probablement s’acabarà reflectint a la seva música.