Dua Lipa s’ha quedat aquest 2020 amb ganes de concerts, i és que la seva gira va ajornar-se arran de la pandèmia de Covid-19 que va afectar tot el planeta. La cantant acabava de presentar el disc “Future Nostalgia” i els seus seguidors volien gaudir de les noves cançons en directe. Aquesta setmana s’ha sabut que finalment tampoc la podrem veure el mes de febrer com estava inicialment previst, ja que la seva gira tornava a a posposar-se fins a la tardor del 2021. El concert de Barcelona en principi se celebrarà el 15 d’octubre al Palau Sant Jordi.

Com que encara queda molt de temps per poder gaudir de música en directe, la britànica ha decidit anunciar un concert online sota la marca de “Studio 2054“. El show inclourà coreografies, canvis de vestuari i fins i tot convidats especials.

La cantant va explicar a les xarxes que l’esdeveniment serà tan gran que seria impossible fer-lo durant un concert en viu. En el directe es podran escoltar cançons del seu últim disc, però també peces inèdites. Qui sap si alguna d’elles serà ‘Fever’, la nova cançó que estrenarà aquest mateix divendres.

- Publicitat -

El directe tindrà lloc el 27 de novembre i les entrades es posen a la venda a partir de demà mateix a 8,99 lliures, des del seu web.