Dua Lipa continua triomfant amb els seus temes i fa pocs dies superava els dos mil milions de reproduccions del seu disc “Future Nostalgia” a Spotify, convertint-la en la cantant més escoltada de l’any.

D’aquest disc ja hem pogut gaudir de ‘Don’t start now’, ‘Physical’ o ‘Break my heart’, tot i que més recentment és amb ‘Levitating’ amb la qual la cantant londinenca està triomfant. Després del remix del raper DaBaby la popularitat de la cançó l’ha fet escalar a posicions molt altes a les llistes d’arreu del món.

Però la britànica no en té prou i ha anunciat per aquest divendres el tema ‘Fever‘ que cantarà al costat de la belga Angèle. I per si això no fos suficient el nou disc de Miley Cyrus també inclourà una col·laboració amb Dua Lipa, fet que ens fa pensar que la seva popularitat s’allargarà encara molt més temps.

- Publicitat -

El que sí que haurem d’esperar és per veure a la cantant a Barcelona, ja que el concert s’ha ajornat fins el 15 d’octubre de 2021.