Miley Cyrus ha confirmat en una entrevista a The Edge Radio, que el seu nou disc inclourà una col·laboració amb Dua Lipa. I de fet a la mateixa cançó hi participarà un dels grans de la música Billy Idol.

Cyrus ha explicat que té una cançó que sona com si Britney Spears i Trent Reznor junts. Pot semblar una broma, però no és així, afirmava la cantant.

Des de fa algunes setmanes ja podem escoltar l’avançament d’aquest disc, ‘Midnight sky’, que notable èxit a les llistes i que ha arribat després del seu últim EP “She is coming”, que per cert va assegurar que completaria amb “She is here” i “She is everything”, que servirien per donar pas al setè disc “She is Miley Cyrus”.

- Publicitat -

El nou treball també inclourà de nou una col·laboració amb Mark Ronson en una peça anomenada ‘High’ i que farà que truquis a totes les teves exparelles que has tingut.