Les pel·lícules biogràfiques estan de moda i després dels èxits de “Bohemian Rhapsody” i “Rocketman” ara és el torn d’explicar la vida i miracles de Madonna, amb la diferència que qui ho farà serà la mateixa cantant que escriurà i dirigirà la pel·lícula.

La cantant ho ha confirmat a través de les xarxes socials on ha explicat que treballa amb la guionista Diablo Cody, coneguda pel guió de “Juno”. De moment la producció encara no té nom, sí que s’especula que l’actriu que la interpretarà serà Julia Garner, tot i que de moment encara no és oficial.

La pel·lícula explicaria els primers anys de la seva vida quan va arribar a la ciutat de Nova York i va apropar-se a l’escena més underground. Serà un film retrospectiu sobre la seva carrera i vida, però també es mostraran els moments que l’han marcat com a artista i com a dona.

- Publicitat -