El novembre farà dos anys de la publicació de “Simulation Theory” l’últim disc dels Muse, que ara han anunciat que també tindrà la seva part cinematogràfica.

El grup té la intenció de projectar el proper 17 d’agost a les sales IMAX aquesta producció on es podrà veure el concert gravat a Londres el setembre de l’any passat, així com una part narrativa que explica com un equip de científics investiguen l’origen d’una anomalia sobrenatural que passa a tot el món. Posteriorment també es podrà veure a plataformes digitals i aconseguir un box set amb tot el material.

No és l’única notícia relacionada amb Muse, ja que el seu cantant Matt Bellamy té entre mans el primer disc amb Jaded Hearts Club, un súper grup format per Miles Kane, Graham Coxon de Blur o Nic Cester dels Jet, que publicarà “You’ve always been here”, un disc amb 11 versions el dia 2 d’octubre.

- Publicitat -