Estrenarà "Midnight Sky"

Miley Cyrus ha anunciat a través de les seves xarxes socials que aviat estrenarà “Midnight Sky”, el seu proper senzill. No ha confirmat la data d’estrena, però s’espera que surti aquest divendres com a molt tard, ja que ha compartit diversos avançaments del tema mitjançant la nova eina d’Instagram Reels.

Pel que hem pogut sentir, la cançó té influències disco, així que probablement serà molt diferent a l’últim tema que va estrenar l’estrella americana, la balada “Slide Away”. Aquesta es va publicar fa gairebé un any, després de divorciar-se de l’actor Liam Hemsworth. Aleshores es creia que Miley Cyrus publicaria tres EPs de sis cançons cadascun que acabarien conformant el seu setè àlbum d’estudi. Fins ara, però només ha vist la llum un d’ells, SHE IS COMING, mentre que SHE IS HERE SHE IS EVERYTHING, que acabarien de completar SHE IS MILEY CYRUS, mai s’han arribat a estrenar.

Es creu que un dels motius que hauria fet bloquejar el projecte durant l’últim any seria la poca rellevància que va tenir “Mother’s Daughter”, el senzill principal de l’EP SHE IS COMING, i de la citada “Slide Away”. Malgrat tot, Cyrus ha continuat fent servir l’etiqueta amb el títol de l’EP i ha dit que “torna, però aquesta vegada de debò”, el que ens fa pensar que el projecte segueix en peu. L’últim rumor suggereix una possible col·laboració inèdita de Miley Cyrus amb Dua Lipa, ja que la cantant de Tennessee va publicar una foto amb ella i amb el productor Andrew Watt.

- Publicitat -

 

View this post on Instagram

 

Dua has heard what you haven’t…. 🌑

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on