El 22 d’agost comença a Lloret de Mar el festival Som de Mar, que reunirà durant una setmana artistes de la talla de Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Gemma Humet, Sofia Ellar, El Pot Petit, Mikel Erentxun, José Mercé o Abba The New Experience, així com l’humorista Fel Faixedes. El mateix 22 d’agost està previst el concert benèfic a càrrec del pianista Laurent Martin.

Som de Mar neix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la promotora U98 Music, amb les ganes de donar continuïtat al festival en els propers anys.

Els concerts tindran lloc als Jardins de Santa Clotilde i tots ells seran amb un format intimista i reduït adaptat al moment que ens trobem.

- Publicitat -

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.