Si ets seguidor de Simon Neil, també conegut com a Biffy Clyro i no n’has tingut prou amb el seu últim disc “A Celebration Of Endings”, estàs d’enhorabona. En una entrevista que li han fet ha revelat que està treballant en res menys que quatre discos nous.

En l’entrevista Biffy Clyro ha comentat que ha començat un grup amb el seu amic Mike Vennart, que toca amb ells en directe i es diu Empire State Bastard. Així mateix comentava el següent: “Tenim nou cançons, algunes sonen com els primers Napalm Death, altres més com l’últim de Daughters, i és una cosa repulsiva i agressiva. Mai havia fet una cosa tan bèstia com això”. Tot això entre rialles.

Tot seguit deia: “Com que no podem anar de gira, és frustrant, però almenys tinc temps per treballar en altres projectes. Així com estic fent un projecte drone amb Richard ‘Gambler’ Ingram, que també tocava amb Oceanzise i ho fa amb nosaltres en directe, i el meu amic Martin. Totas aquests projectes influenciaran en el pròxim disc de Biffy perquè tindré noves inspiracions. I també hi haurà un disc nou de Biffy, perquè com sempre ens han sobrat 15 cançons, i les anirem a gravar abans que acabi l’any. També estic fent un àlbum de Marmaducke Duke, així que tinc quatre discos en marxa”.

- Publicitat -