El cantant estatunidenc Sufjan Stevens, després de set àlbums publicats, aquesta setmana trencarà el silenci per oferir-nos una mostra del que serà el seu vuitè treball d’estudi anomenat “The Ascension”.

Pel que fa al nou disc l’artista no ha donat gaires detalls, tots els seguidors de la seva música hauran de tenir paciència fins a finals d’estiu. En concret fins al 25 de setembre, quan està prevista la sortida completa del nou disc.

Aquest divendres podrem escoltar el primer senzill ‘America’ que té una durada de 12 minuts i ja està disponible el vídeo per poder fer el pre-save.

- Publicitat -

Tracklist de ” The Ascension “

 1. Make Me An Offer I Cannot Refuse
 2. Run Away With Me
 3. Video Game
 4. Lamentations
 5. Tell Me You Love Me
 6. Die Happy
 7. Ativan
 8. Ursa Major
 9. Landslide
 10. Gilgamesh
 11. Death Star
 12. Goodbye To All That
 13. Sugar
 14. The Ascension
 15. America

Tot i l’espera que haurem de mantenir per escoltar el nou disc d’aquest artista, Sufjan ha volgut recompensar els seus seguidors publicant el títol i la portada de l’àlbum, amb  una de les cançons que acompanyarà el seu nou disc.