La rapera Megan Thee Stallion ha explicat a través d’Instagram que durant el matí de diumenge va rebre l’impacte de diversos trets contra ella amb la clara intenció de fer-li mal. Tot i que no ha donat molts detalls de l’incident relata que en cap moment va ser detinguda i que els agents de policia la van portar a l’hospital on va rebre cirurgia per retirar-li les bales. Es mostra afortunada de seguir amb vida i espera que la recuperació sigui ràpida i que pugui tornar a la normalitat i fer música com abans millor.

Aquestes declaracions arriben després que diferents portals com TMZ expliquessin que tant ella com el també raper Tory Lanez es trobessin a un cotxe i que aquest últim fos detingut per possessió d’armes. Segons el mateix portal, els dos músics i una tercera persona venien de passar la nit a una festa a casa de Kylie Jenner a Hollywood Hills. El mateix portal ha compartit un vídeo del moment.

- Publicitat -

Meghan Thee Stallion arribava al número 1 de la llista americana fa algunes setmanes amb ‘Savage’ amb un remix al costat de Beyoncé.