La portada de "Smile", el proper disc de Katy Perry.

La portada del nou disc de Katy Perry ha vist per fi la llum avui després que la cantant americana la desvetllés mitjançant un joc al seu compte de Twitter. La caràtula mostra l’artista recolzada sobre el títol del disc, “Smile”, vestida de clown amb nas de pallasso inclòs.

De moment sabem poca cosa sobre el que serà el cinquè disc de Katy Perry: s’estrenarà el 14 d’agost, però per ara no sabem el llistat oficial de les cançons que el conformaran. El que sí ha arribat a les xarxes és el fragment d’una suposada nova cançó de la cantant estatunidenca, anomenada ‘Resilient’, que formaria part del proper disc. Es desconeix si els senzills ‘Small Talk’, ‘Never Worn White’ i ‘Harleys in Hawaii’ també s’inclouran a “Smile”. L’únic que s’ha confirmat és que ‘Never really over’ sí que en formarà part.

- Publicitat -

Aquest divendres ha presentat el tema que dóna nom al disc, que ja es pot escoltar a Spotify o Youtube.