Tom Meighan el cantant i líder de Kasabian ha anunciat que abandona el grup per problemes personals.

A través d’un missatge a les xarxes socials, s’explica que Meighan ha renunciat a Kasabian de mutu acord. Tom està vivint amb alguns problemes personals que li estan afectant al seu comportament des de fa un temps i ara vol dedicar tot el seu temps i energia a tornar a encarrilar la seva vida. Acaben el comunicat, comentant que no afegiran res més.

Kasabian són una de les formacions britàniques de més èxit de l’escena alternativa i tots els seus discs han liderat al seu país, en excepció del seu debut.

- Publicitat -

De moment no se sap si buscaran un nou cantant, si es prendran un descans o si un altre dels membres del grup, com Serge Pizzorno, lletrista principal i cantant, es qui agafarà les regnes de la formació.