Arriba al Per No Dir Res una nova secció que, setmanalment, us salvarà de més d’una situació. Mai us heu trobat que voleu escoltar música i esteu cansats de sempre acabar cantant el mateix? Doncs aquí arriba la solució: cada setmana podreu gaudir d’una nova playlist de 10 cançons que farà que esteu preparats musicalment per a tot i, a més, us descobrirà el que seran els vostres nous temes preferits. Esteu llestos? Avui, 10 cançons per a superar la fi de l’estiu.
Goodbye Kiss
La banda britànica Kasabian obre la llista per a regalar-nos un gran tema del seu disc Velociraptor!, publicat l’any 2011. La cançó parla sobre una ruptura, com la nostra amb l’estiu, i, juntament amb la seva melodia dolça, ens situa a un temps més fred, on a poc a poc els jerseis es van fent lloc a l’armari i canviem els gelats pel te calent.
Cigarette Daydreams
Des d’Amèrica, Cage The Elephant es fan un lloc a la playlist amb el seu Cigarette Daydreams, publicat l’any 2013 dins de l’àlbum Melophobia. El tema ens situa en aquells viatges en cotxe que, acompanyats de música, ens fan reflexionar mentre les fulles dels arbres cauen més enllà de la finestra.
Yellow
No podia faltar a la llista una de les cançons més conegudes i estimades de Coldplay, Yellow, un dels grans èxits del disc Parachutes i publicat l’any 2000. La cançó va estar guardonada com a millor senzill pels premis NME i s’ha guanyat un lloc a la playlist per les bones vibracions que transmet en parlar-nos de l’amor i les estrelles ara que a poc a poc la nit arriba abans.
The Ultracheese
Els britànics Arctic Monkeys no podien faltar i ocupen el quart lloc de la playlist amb el seu The Ultracheese, última cançó del seu darrer disc Tranquility Base Hotel & Casino, publicat aquest mateix any. La melodia tranquil·la recorda a les tardes que s’apropen: tardes de vent acompanyades del so de les petjades sobre les fulles caigudes, i és per això que no podia faltar a la llista.
 
Héroes del Sábado
Des del seu disc Salvavidas (de las Balas Perdidas), publicat l’any passat, la M.O.D.A (la Maravillosa Orquesta del Alcohol) ens regala un dels seus grans èxits, Héroes del Sábado. Amb la veu trencada i acompanyat per poc més d’un violoncel i un acordió, el tema ens transporta a la tranquil·litat dels dies de tardor.
West Coast
Una de les grans artistes americanes del moment, Lana Del Rey, es fa també el seu lloc a la playlist amb el seu West Coast del disc Ultraviolence, publicat el 2014. Es tracta d’un dels temes més estimats pels fans i és la companyia perfecta a les nits de lectura típiques de la tardor.
 
Somebody Else
Viatgem ara a Manchester amb The 1975 i el seu Somebody Else, un dels majors èxits de la banda i que forma part de I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it I like, l’àlbum que van publicar l’any 2016.  Parla sobre una ruptura on el cantant (Matt Healy) no pot imaginar-se a la seva exparella amb ningú que no sigui ell, tot acompanyat amb una melodia que encaixa a la perfecció dins la llista i que els ha fet ocupar aquesta setena posició.
Breezeblocks
Continuem al Regne Unit, aquest com amb alt-J, els quals arriben a la playlist amb un dels seus temes més estimats pels fans, Breezeblocks. Publicat l’any 2012 dins del disc An Awesome Wave, el tema va atorgar molt d’èxit a la banda i ens regalen un toc d’optimisme per a superar la depressió postestiu amb la seva melodia dolça però animada.
FOOLS
Recuperem els inicis de l’australià Troye Sivan per a redescobrir un dels temes de Blue Neighbourhood, l’àlbum que va publicar l’any 2015 i que el va consolidar dins del panorama musical fins a fer-lo arribar a la jove promesa en què s’ha convertit. El tema compta amb la barreja perfecta entre el so tranquil de la tardor i l’energia que encara guardem de l’estiu, fet que ens ajuda a animar-nos en aquestes darreres cançons de la llista.
Sweater Weather
I, per acabar, la cançó que creiem que descriu la tardor a la perfecció: Sweater Weather de The Neighbourhood, la qual es va estrenar l’any 2013 amb l’àlbum I Love You. i que mai passarà de moda. Es tracta d’una de les cançons més conegudes de la banda i és aquella que millor plasma l’essència de tota la playlist: torna el fred, tornen els jerseis i torna The Neighbourhood.

- Publicitat -