El futur ens podria deixar una col·laboració entre Dua Lipa i Madonna, si més no aquesta és la intenció de la primera, que vol fer una reedició del seu disc “Future Nostalgia” i incloure material inèdit.

S’ha parlat de moltes col·laboracions d’artistes llatins i també s’ha rumorejat que el nou senzill podria ser ‘Levitating‘ i que arribaria amb una segona veu. Entre els noms que han sonat hi ha Nelly Furtado, Gwen Stefani o Kylie Minogue. Les últimes hores ha agafat més força el de Madonna, després que el mànager de Dua Lipa hagi reconegut en una entrevista a Music Week que volien a la reina del pop. De moment, Madonna ha començat a seguir a Instagram a Dua Lipa, un fet que acostuma a voler dir que hi haurà col·laboració a la vista.

Madonna no acostuma a fer moltes col·laboracions els últims anys i en cas que aquesta veiés la llum s’apunta que podria arribar a l’agost.

- Publicitat -