Finalment Canet Rock s’ajorna fins el juliol de 2021. El Festival ha fet tots els esforços per mantenir l’edició d’enguany, però la incertesa sobre l’evolució imprevisible de la pandèmia de la Covid-19 no ho ha permès. Des d’ara, l’organització se centrarà en fer de l’edició de retrobament la més memorable de totes.

Stay Homas, Buhos, Zoo i Suu se sumen al cartell de la pròxima edició, que també comptarà amb Oques Grasses, Doctor Prats, JazzWoman, Itaca Band, Miki Núñez, Ciudad Jara, Miquel del Roig, Cesc, Roba Estesa i Lildami.

El festival va exhaurir totes les entrades el passat mes de febrer i els mateixos tiquets serviran per l’any vinent. Els espectadors que no puguin assistir a la nova dat­a se’ls hi retornarà l’import total de l’entrada.

- Publicitat -

El termini per la devolució és fins l’1 d’agost. Pels qui es van quedar sense entrada, des d’avui mateix l’organització posa a la venda les que es vagin retornant a un preu únic de 40 euros.