Passenger ha decidit ajornar el concert del 13 d’octubre a Barcelona fins el 30 de març de 2021 a la mateixa sala Razzmatazz.

Les entrades adquirides  són vàlides per a la nova data, de manera que no cal fer cap canvi. Així mateix, les entrades per a la nova data ja estan a la venda a través d’ doctormusic.com i entradas.com . El preu de les entrades és de 30 Euros (despeses de distribució no incloses).

Sobre aquest ajornament el músic ha dit que: Ha estat realment difícil navegar per això i hem esperat el major temps possible abans de prendre la decisió. Em trenca el cor haver de ajornar aquests concerts, però crec que és el més sensat que podem fer en aquest moment. el resultat final és i sempre serà la seguretat i comoditat de el públic en els meus shows i no podem garantir-lo en aquest moment 🙁
Lamento molt la situació, però qui sap, potser com a resultat aquesta serà la millor gira de totes … Sé que la valoraré d’una manera completament nova. Moltes gràcies per tot el vostre suport i comprensió.

- Publicitat -