27 February 2020, Bavaria, Munich: Alanis Morissette, Canadian singer, recorded at a press event. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)

Alanis Morissette havia d’actuar el mes d’octubre d’aquest any al Palau Sant Jordi de Barcelona, però finalment la gira no tindrà lloc aquest 2020 a causa de les restriccions per oferir concerts amb multitud de persones.

Aquest ha estat el motiu pel qual la gira s’ha aplaçat al 2021 i el concert de Barcelona tindrà lloc el 10 de novembre. La cantant estava celebrant els 25 anys de la publicació del seu disc “Jagged Little Pill”.

Les entrades adquirides seran vàlides per la nova data.

- Publicitat -

Per altra banda la cantant té previst publicar el seu nou disc “Such Pretty Forks in the Road” durant aquest estiu.