James Morrison presenta el seu quart disc, Higher Than Here, un treball format per 12 temes en l’edició estàndard i 3 més en la deluxe.

Spotify

Alanis Morissette, ofereix una edició de 20 anys del seu disc Jagged Little Pill, format pel seu disc original i un segon disc, amb 10 temes inèdits, seleccionats de l’arxiu de la cantant. El mateix dia es presenta una edició per a col·leccionistes amb 4 CD.

- Publicitat -

Spotify

Arriba un CD amb les cançons de la banda sonora del documental sobre la cantant Amy Winehouse. Inclou algunes peces en directe i versions alternatives.

Spotify

Make America psycho again, és un disc de remixos de Fall Out Boy, amb col·laboracions de Wiz Khalifa, Azealia Banks o Juicy J entre altres.

Spotify

Def Leppard presenten un disc de títol homònim, format per 14 cançons, amb temes com Dangerous o Let’s go.

Spotify

If I Can Dream, és una col·lecció de clàssics del rei Elvis Presley, al costat de la Royal Philharmonic Orchestra. S’inclou la col·laboració de Michael Bublé.

Spotify

Embrace és el sisè disc del dj Armin Van Buuren. Un treball ple de col·laboracions, com Mr Propz, Rock Mafia o Hardwell.

Spotify

We love Disney és una recopilació creada per The Verve Music amb cançons clàssiques de Disney, interpretades per artistes del pop. Amb participació de músics com Jason Derulo, Ariana Grande, Gwen Stefani o Jessie J entre altres.

Spotify

Ryan Adams va editar en digital fa unes setmanes, aquest disc anomenat 1989, on versiona a la seva manera, les cançons de Taylor Swift i ara el publica en format físic.

Spotify