John Newman ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on afirma que s’allunya temporalment de la música per reflexionar el que és i vol ser la seva carrera.

El britànic s’ha acomiadat del seu segell discogràfic i del seu mànager explicant que està fart d’intentar aconseguir cançons que siguin número 1 i no fer el que realment li agrada.

Newman es va fer molt popular arran de la cançó ‘Love me again’ editada el 2013 i posteriorment aconseguiria un altre número 1 amb ‘Blame’ la seva col·laboració amb Calvin Harris.

- Publicitat -

El 2016 se li va tornar a diagnosticar un tumor cerebral que el van tornar a apartar de l’escena musical. Després un complex procés mèdic i d’una depressió, la música va fer-lo tornar amb il·lusió i va publicar alguns senzills, sent ‘Stand by me’ la seva última referència musical i publicada el passat mes d’abril.

En el seu comiat explica que ha produït algunes cançons aquest any i de moment no posa data de tornada. Newman explica que la gent està cansada de les fórmules que s’han fet al llarg dels últims anys i el que volen són grans cançons.