Halsey ha estat una de les moltes participants famoses que han assistit a les protestes d’aquest cap de setmana als Estats Units, arran de la mort de George Floyd, el ciutadà de raça negra que va morir assassinat a mans d’un policia de Minneapolis.

La cantant va compartir algunes imatges de les protestes a la seva compte d’Instagram amb les manifestacions que tenien lloc de forma pacífica a Los Angeles, fins que els policies van començar a disparar bales de goma i a llençar gasos lacrimògens contra diferents ciutadans que no els estaven provocant. Halsey explica que va rebre l’impacte de diversos projectils, des de bales de goma fins a metralla i que van ser gasejats durant algunes hores.

A través de Twitter va aclarir que no va ser arrestada per la policia i que es trobava bé, encara que no tots havien tingut la mateixa sort.

- Publicitat -