El festival Porta Ferrada presenta una programació extraordinària per aquest agost. TheProject, promotora responsable del Festival, comunica la reestructuració de la proposta: recupera la major part dels noms ja anunciats -que actuaran a Sant Feliu entre 2020 i 2021- i afegeix nous artistes al cartell d’enguany.

Stay Homas, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Andrea Motis, Miguel Poveda i Ara Malikian s’uneixen al cartell on tambçe actuaran Amaral, Manel, Albert Pla, Nil Moliner, Jethor Tull, Arnau Griso, Los Secretos i Coke Malla.

Els concerts de Jamie Cullum, Ben Harper, Simple Minds, Leiva, Kool and the Gang, God save de Queen, Bad Gyal i Dàmaris Gelabert queden ajornats al 2021.

- Publicitat -

Així mateix en aquesta edició es podrà gaudir d’un cicle de petit format que tindrà lloc a l’escenari de la Plaça Abadia, protagonitzat per artistes de l’escena local.

Les entrades es posaran a la venda aquest 8 de juny des de les 10 del matí al web del festival.

CONCERTS AJORNATS A 2021:
Les entrades ja adquirides SERAN VÀLIDES per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert. Si no pot assistir a la nova data, el termini per demanar la devolució de l’import és de 14 dies.

CONCERTS CANCEL·LATS:
L’import de les seves entrades es retornarà AUTOMÀTICAMENT en el termini màxim d’una setmana, a la mateixa targeta des de la qual es va el pagament.

CANVI DE RECINTE: GUÍXOLS ARENA
Els compradors rebran per e-mail les NOVES LOCALITATS pel recinte, ja què les corresponents a l’Espai Port no seran vàlides per accedir-hi, amb un termini màxim de 30 dies.

L’espai “gran” de Porta Ferrada, esdevé aquest any la seu principal del festival. Amb un disseny especial, adequat a les circumstàncies, tindrà caire d’Auditori per a capacitat de no més de 800 espectadors distribuïts entre platea i grada, aconseguint una proximitat a l’escenari des de qualsevol ubicació que el fa un espai excel·lent.

Els espectadors gaudiran de serveis d’aparcament, zona Village amb Food Trucks, serveis sanitaris, i zona de begudes.

AGENDA

Concerts Guíxols Arena

Dimecres 5 a les 22.30 h STAY HOMAS

Dijous 6 a les 22.30 h ALBERT PLA

Divendres 7 a les 21.30 h LOS SECRETOS + COQUE MALLA

Dissabte 8 a les 21.30 h NIL MOLINER

Diumenge 9 a les 22.30 h ARNAU GRISO

Dimecres 12 a les 22.30 h JETHRO TULL

Dijous 13 a les 22.30 h ANDREA MOTIS

Divendres 14 a les 22.30 h ARA MALIKIAN

Dissabte 15 a les 22.30 h AMARAL

Diumenge 16 a les 22.30 h AMARAL

Dimarts 18 a les 22.30 h SOPA DE CABRA

Dimecres 1es a les 22.30 h MIGUEL POVEDA

Divendres 21 a les 22.30 h MANEL

Dissabte 22 a les 22.30 h ELS AMICS DE LES ARTS