El festival Sónar comunica que, a causa de la crisi global originada per la pandèmia de Covid-19, les edicions 2020 de Sónar Barcelona i Sónar+D no podran celebrar-se, per la qual cosa es posposen a 2021.

Després de valorar acuradament totes les opcions, i ateses les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l’única possible per a garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats.

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a edició de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L’Hospitalet.

- Publicitat -

Des d’ara mateix, el festival està treballant amb els artistes, ponents i entitats participants per a reprogramar el 2021 la majoria de shows i activitats que esperaven fer aquest any.

El festival agraeix la paciència i la comprensió demostrades en les últimes setmanes i asseguren que mantenen un compromís absolut amb el públic. Els posseïdors d’Entrades i Acreditacions Professionals rebran un correu electrònic el proper 19 de maig, amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudiran si les conserven per a 2021; o bé, si ho desitgen, com sol·licitar el reemborsament del seu import.

En qualsevol cas, aquest 2020, seguim actius. Sónar celebrarà una edició extraordinària de Sónar+D els dies 18 i 19 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l’espai on va néixer i va créixer el festival.

Aquesta nova trobada, denominada Sónar+D CCCB, tindrà un format i continguts dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables. El projecte neix amb la vocació d’atendre les necessitats i inquietuds de les comunitats creatives, tant locals com internacionals.

Sónar+D CCCB serà un esdeveniment fonamentalment on-line i gratuït, que comptarà amb un extens programa d’activitats participatives i en xarxa que programarem conjuntament amb els festivals TodaysArts (La Haia), Unsound (Cracòvia) i Reworks (Tessalònica), els nostres socis al programa de la Unió Europea We Are Europe. Properament s’anunciaran tots els detalls d’aquesta edició especial a la qual, sens dubte, anirem incorporant nous partners en les properes setmanes.

Us animem a continuar atents aquest estiu a les novetats de Sónar+D CCCB i Sónar 2021. També us esperem virtualment al setembre i, en persona, al juny de 2021 per a celebrar junts de nou un gran Sónar.