El Resurrection Fest ha anunciat el que ja tothom s’esperava, l’ajornament fins el 2021. Feia alguns dies el Resu ja avisava que aquest any no es podria realitzar el festival en les dates previstes, però esperaven una resposta del govern espanyol per poder començar a modificar tots els contractes que un festival d’aquestes característiques té.

La quinzena edició tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol i des del Resu es demana que tothom que pugui conservi l’entrada per l’any vinent per ajudar al festival en uns moments molt complicats per tots els sectors culturals. Des de l’organització asseguren mantenir bona part del cartell i afegir alguns altres noms.

El Resu va exhaurir totes les entrades per aquesta edició en molt poc temps i esperaven unes 120.000 persones en els 4 dies que durava el festival.

- Publicitat -

Pots llegir el comunicat sencer a continuació: