Ahir coneixíem que el Special Route Resurrection que havia de tenir lloc el 23 de juny a Barcelona es cancel·lava davant la situació que viu tot el món amb el coronavirus. Llavors moltes persones van preguntar què passaria amb la quinzena edició del Resurrection Fest i avui des del festival han emès un comunicat explicant la situació actual.

Entre altres coses parlen de les restriccions que hi ha a tot el planeta i expliquen que el més probable és que no es pugui fer cap esdeveniment musical durant els propers mesos. Afegeixen que la seguretat i la salut del públic, treballadors i bandes és el més important i creuen que davant la situació que hi ha a tot el món no veuen que s’hagi de realitzar un esdeveniment amb totes persones.

Sobre la qüestió de per què no prenen ja la decisió de posposar el festival, comenten que un esdeveniment d’aquestes característiques amb molts contractes pel mig, amb bandes, proveïdors, patrocinadors no es pot fer de forma unilateral i per aquest motiu es necessita una clàusula de força major, un fet que només pot establir el govern. Aquest és un dels motius pels quals encara no s’han cancel·lat molts festivals.

- Publicitat -

Entre altres qüestions expliquen que fa molt temps que treballen en diferents escenaris possibles i el més probable és que el quinzè aniversari s’hagi d’ajornar el 2021. La part positiva és que moltes de les bandes es mostren col·laboratives per canviar les dates, en el cas que aquest any no sigui possible.

Finalment apunten que les persones que hagin comprat les entrades seran vàlides per l’any vinent, però les persones que no puguin assistir se’ls hi tornarà els diners de les entrades dintre del termini establert per la llei.

Pots llegir el comunicat sencer a continuació: