Warner Music anuncia el seu primer festival virtual que començarà el 24 d’abril a les 6 de la tarda i s’allargarà fins el 26. Entre els noms que participaran trobem Coldplay, Ed Sheeran, Green Day, Twenty One Pilots, Bruno Mars, Clean Bandit, Ava Max, Macklemore, Royal Blood, Slipknot, Stereophonics, Tones and I, Panic! At The Disco, Weezer, Paramore o The Flaming Lips entre altres.

Warner Music Group ha obert el seu arxiu musical per poder reviure alguna de les seves actuacions més emblemàtiques, algunes d’elles en festivals com Coachella, Primavera Sound, Lollapalooza o Rock in Rio.

Aquest festival pretèn oferir suport al Fons solidari contra el coronavirus de la OMS i impulsat per la Fundació de la ONU.

- Publicitat -

Els concerts es podran seguir en directe al canal Youtube de Songkick.