Foto: Mary Ellen Matthews

Després del polèmic Everything now” (2017) que va dividir a la crítica i al públic, els Arcade Fire confirmen que estarien treballant en nou àlbum, just després que Win Butler (un dels components de la banda) hagi complert 40 anys, i confirmés que es sent igual d’inspirat que deu anys enrere, amb el cèlebre The Suburbs” (2010).

Tot i l’anunci d’aquest esperat àlbum, la banda canadenca demana paciència als fans, ja que tot i l’anunci d’aquest, el llançament no serà imminent. “Portem 2 anys escrivint nous temes” confirma Butler juntament amb la seva dona Régine Chassagne, també component del grup, just a l’inici del confinament i quan feia 2 mesos que havien començat les grabacions.

Respecte al temps de confinament, el cap de la banda creu que aquesta crisi portarà canvis al futur de la música i acaba dient “Crec que això enfortirà a la música com una forma d’art. Mai ha estat més essencial, espiritual i irreemplaçable. Una església que viu en l’aire entre la font i les teves oïdes”.

- Publicitat -

Hi hagi els canvis que hi hagi, esperem que ens segueixi portant directes igual de memorables com els que ha realitzat al nostre país o ens deixi amb algun altre hit com el tema que titulava el seu darrer àlbum.