Tres dels festivals més importants de la ciutat de Barcelona, el Primavera Sound, el Sónar i el festival Jardins de Pedralbes han emès un comunicat que va en la mateixa línia. Els tres argumenten que la seva intenció és que s’arribin a celebrar cadascuna de les edicions d’enguany, però que estan molt pendents de les notícies que van arribant relacionades amb el confinament pel coronavirus per veure com han d’actuar.

Pel que fa al Primavera Sound, la vintena edició ha de tenir lloc del 3 al 7 de juny i segons ha explicat Gabi Ruíz un dels directors del festival, tothom vol fer el festival al juny però ha afegit que no descarta alguna alternativa, tot i que ara mateix segueixen al 100% amb les dates previstes.

- Publicitat -

Des del Sónar també s’obren a possibles alternatives si no es pogués celebrar en les dates previstes, 18, 19 i 20 de juny i expliquen que seran anunciades al seu moment. Afegeixen a seguir les indicacions dels responsables sanitaris i a cuidar-se els uns amb els altres.

A principis de juny també ha d’arribar el festival Jardins de Pedralbes, que enguany arriba a la vuitena edició. A través del missatge que han publicat a les xarxes avisen que si es produís la cancel·lació d’algun concert, es tornaran els diners de manera íntegra i automàtica. També afegeixen que segueixen treballant perquè es pugui arribar a dur a terme.

Per altra banda avui el festival Warm Up 2020 de Múrcia ha anunciat un canvi de dates i finalment se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre mantenint de moment el 80% del cartell que havia d’actuar a principis de maig.