El grup de germanes més famoses i representatives del gènere indie i guanyadores d’un NME Award a Millor Banda Internacional, Haim, trepitjarà per primera vegada Barcelona en la seva gira mundial el 9 de juliol.

Després de l’anunci ahir, del seu pròxim àlbum titulat, “Women in music Pt III”, que sortirà a la venda en botigues i plataformes digitals el dia 24 d’abril, avui Haim confirma que el presentaran en directe a Barcelona aquest estiu .

El seu nou àlbum, produït per Danielle Haim, Ariel Rechtshaid i Rostam Batmanglij, compta amb un nou single que es publica avui, “The Steps”.

- Publicitat -

Conegudes per la seva perfecció en un estil desenfrenat, rebel i eclèctic, les tres germanes han triomfat des dels seus començaments en 2012, que van encapçalar les llistes de la BBC aconseguint guanyar el premi, BBC Sound of 2013.

Haim visita Barcelona el 9 de juliol a la sala Razzmatazz que se suma a la visita que farà la banda al festival Mad Cool de Madrid el 10 de juliol.

Entrades a la venda: Dia 6 de març a les 10h a www.livenation.es i Ticketmaster.es (+ xarxa ticketmaster). El dia abans hi haurà prevenda a LiveNation.es. Costaran 37 euros.