El cinquè aniversari del Mad Cool serà espectacular. Als més de 100 noms anunciats s’acaben de presentar una trentena més encapçalats per Queens of the Stone Age, Florence and the Machine, Haim, Glass Animals o Nathy Peluso.

Chvrches, Animal Collective, Flume, Sam Fender, La M.O.D.A., Arlo Parks,Tones & I, Tinashe, Four Tet, Yves Tumor, Villagers, Zeal & Andor, Recycled J, PeachTree Rascals, Easy life, Hope Tala, The Regrettes, Baby Queen, AdrianaProenza, The Sherlocks, Muro Maria, Leiti Sene, St Woods, Goa i Familia AlzadaMexicana també formaran part d’un cartell que encara no està tancat.

Així mateix el festival suma un nou dia de música en directe.

- Publicitat -

Les entrades pel diumenge s’han de comprar a part i ja estan a la venda al web del festival. Per tots els qui tinguin entrades dels dies anteriors hi ha un descompte d’un 50%. Més dubtes sobre el cinquè dia al web del festival.