Avui s’ha presentat, a la seu corporativa de CaixaBank a Barcelona, la vintena edició de Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank. En el transcurs de l’acte, l’organització ha revelat el cartell amb els artistes que, a partir del 10 de juliol i fins al 22 d’agost, ompliran amb la seva música l’escenari dels Jardins de Cap Roig, situats en un impressionant paratge davant del mar, entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà (Girona).

La banda estatunidenca The Lumineers serà l’encarregada de la inauguració, el 10 de juliol, mentre que el tancament anirà a càrrec de Julio Iglesias amb dos concerts que tindran lloc el 21 i 22 d’agost.

El cartell reafirma el seu esperit eclèctic amb una gran varietat de gèneres musicals a través d’artistes de primer nivell i noms tan destacats com Yann Tiersen, Mika, Gilberto Gil, Travis, Herbie Hancock, Ara Malikian, Juan Diego Flórez, Sergio Dalma, Estopa, Pablo López, David Bisbal, Maestro, Morat, Aitana, Antonio José, Manel, Els Amics de les Arts o Blaumut.

- Publicitat -

La programació infantil Cap Roig Mini presentarà per a tots els públics l’espectacle del Mag Lari i El Pot Petit.
Aquest any, el concert solidari se celebrarà el 5 d’agost i anirà a càrrec de Juan Diego Flórez, els beneficis aniran destinats a projectes de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d’exclusió social.

Després de l’èxit aconseguit al Gran Teatre de Liceu i al Teatro Real de Madrid, arriba per primera vegada a Cap Roig, Maestro, el millor espectacle simfònic electrònic de l’Europa continental. Es tracta d’un viatge des de la música de club al macro festival i des de l’Euro Beat fins al EDM; en definitiva, un espectacle únic que repassa la història de la música electrònica dels últims 30 anys a través de la barreja entre imatges de la cultura de club.

L’oferta gastronòmica continuarà a càrrec de Via Veneto, un establiment de gran prestigi que ha renovat l’Estrella Michelin de forma ininterrompuda des de fa gairebé 40 anys i que té la qualitat de servei com una de les seves característiques.

Com cada any, tot l’equip de sala de Via Veneto es traslladarà al complet a Cap Roig i, a més, es reforçarà amb unes 60 persones de la comarca per arribar a una plantilla d’unes 100 persones.

Les entrades es posaran a la venda el proper 2 de març a les 10.00h. a la web oficial de Festival.

PROGRAMACIÓ FESTIVAL DE CAP ROIG 2020
10 de juliol The Lumineers
11 de juliol Manel
17 de juliol Yann Tiersen
18 de juliol Pablo Lopez
24 de juliol Lionel Richie
25 de juliol Supertramp’s Roger Hodgson
26 de juliol Els Amics de les Arts
31 de juliol Maestro
1 d’agost Mika
2 d’agost Gilberto Gil
3 d’agost Herbie Hancock
4 d’agost Ara Malikian
5 d’agost Juan Diego Flórez
6 d’agost Sergio Dalma
8 d’agost Andrea Bocelli
9 d’agost El Pot Petit (CR mini)
10 d’agost Blaumut
11 d’agost Estopa
12 d’agost David Bisbal
15 d’agost Mag LARI (CR mini)
16 d’agost Morat
17 d’agost Travis
18 d’agost Aitana
20 d’agost Antonio José
21 d’agost Julio Iglesias
22 d’agost Julio Iglesias