Lewis Capaldi ha aconseguit dos dels quatre guardons que optava en els Brit Awards, sent l’artista amb més premis, en una gala molt repartida i on també han rebut el seu guardó Billie Eilish, Foals, Stormzy, Mabel, Celeste o Tyler the Creator.

El millor artista masculí ha estat Stormzy, mentre que en l’apartat femení la vencedora ha estat Mabel. El nou artista ha estat l’escocès Lewis Capaldi, que també ha vençut a cançó de l’any per ‘Someone you loved’.

- Publicitat -

El disc de l’any ha estat “Pyschodrama” de Dave, mentre que el millor grup ha recaigut en Foals. Billie Eilish ha estat la millor artista femenina internacional, mentre que Tyler the Creator ha vençut en l’apartat masculí. La jove Celeste havia guanyat anteriorment el Rising Star Award.

La gala ha deixat un bon grapat d’actuacions com les de Billie Eilish que ha interpretat el nou tema de James Bond ‘No time to die’ al costat del guitarrista Johnny Marr. També han cantat Harry Styles, Lewis Capaldi, Mabel, Lizzo o Rod Stewart que ha tancat la cerimònia interpretant ‘Stay with me’ de The Faces amb la col·laboració de Ronnie Wood a la guitarra.