Timothée Chalamet és una de les joves promeses de la indústria cinematogràfica, protagonista de la darrera pel·lícula de Woody Allen, de ‘The King’, un dels actors de ‘Mujercitas’ o de ‘Call Me By Your Name’. I ara podrà sumar un nou paper a la seva vida, ja que s’ha confirmat com l’actor que es posarà a la pell de Bob Dylan en una producció anomenada “Going Electric” que explicarà la popularitat que va tenir el cantautor quan va passar de la seva època més folk a la de salvador del rock.

El mateix Bob Dylan està treballant activament amb el director de la pel·lícula James Mangold i amb la productora del projecte per tal de concebre el material que formarà part de la pel·lícula.

Chalamet no serà el primer que es posa a la pell de Dylan, anteriorment Richard Gere o Christian Bale ja l’havien encarnat.

- Publicitat -