Sónar torna a les seves dates habituals del mes de juny (del 18 al 20) amb una programació decididament polièdrica i global que reuneix herois del clubbing contemporani i l’electrònica d’avantguarda, així com les figures emergents del trap i els ritmes urbans de tot el planeta.

Sónar 2020 comptarà amb els més esperats shows electrònics de l’any, com el de The Chemical Brothers, presentant el seu espectacular nou directe audiovisual i immersiu al nostre país.

També destacarà l’únic concert en exclusiva de 2020 del duet francès THE BLAZE, que han aconseguit l’èxit massiu amb els seus increïbles vídeos i la seva electrònica eufòrica; o l’espectacular show del DJ i productor suec de house progressiu Eric Prydz. Esment especial pel retorn al festival de l’exclusiu projecte de clubbing DESPACIO, conduït pels selectors de luxe James Murphy i 2manydjs, aquesta vegada a Sónar de Nit amb dos sets de 6 hores cadascun, les jornades de divendres i dissabte a l’escenari SonarCar.

- Publicitat -

El festival reuneix de nou a DJs de la primera divisió internacional, com Carl Cox, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Helena Hauff, Âme, Joy Orbison, Charlotte de Witte, Avalon Emerson, 2manydjs i The Black Madonna, aquesta última tancant Sónar de Nit i el festival. Sense oblidar el projecte còsmic i multidisciplinari Lost Souls Of Saturn, que uneix a un dels DJs més populars del món, Seth Troxler, amb el respectat enginyer de so de Nova York Phil Moffa.

2020 serà l’any del salt d’Arca a Sónar de Nit. L’artista més radicalment innovadora de l’electrònica d’avui presenta un show exclusiu en viu de sonoritat aclaparadora, que transitarà del soroll a la melodia i de l’eufòria a la nuesa emocional, estrenant el seu anhelat nou disc i recreant versions inèdites del seu repertori.

Altres estrenes o exclusives molt especials seran l’esperat retorn de Telefon Tel Aviv i els nous shows de Mura Masa – un dels artistes més excitants de l’escena britànica actual – i dels nord-americans Battles, tots dos presentant nou àlbum. Als quals cal afegir el duet d’emo-folk electrònic Howling, la tornada de TNGHT (el tàndem format pels genials Hudson Mohawke i Lunice), el provocador Sega Bodega i el duet Giant Swan, amb el seu directe de techno-punk físic i abrasiu.

Els abonaments es poden adquirir al web del festival amb diferents preus i alternatives.