Foto: Nate Ryan

The 1975 han ajornat el concert que havien d’oferir el 9 de març a Barcelona a causa de “raons artístiques”, tal com ha explicat la promotora Live Nation. La nova data serà el 3 d’octubre al Sant Jordi Club.

Totes les entrades adquirides pel mes de març seran vàlides per la nova data. Els qui no puguin assistir el 3 d’octubre podran obtenir un reemborsament des del punt de venda on van ser adquirides a partir del 16 de desembre.

No és la primera vegada que el grup ajorna o cancel·la un concert a Barcelona, de fet ja és el tercer cop. El 2013 ho van fer a causa d’imprevistos d’agenda, el 2017 es va tornar a anunciar un concert i una vegada més van sortir altres motius pels quals no van oferir l’esperat directe. Veurem si el 3 d’octubre es podrà gaudir finalment del seu concert a la capital catalana o si tornen a sortir imprevistos.

- Publicitat -