Chester Bennington
Foto: Marcel Van Hoorn / EFE

El grup Grey Daze ha volgut recordar, amb un àlbum tribut, al difunt Chester Bennington, antic membre de la banda conegut per ser el vocalista de Linkin Park. El disc que la banda està preparant es basa en temes que estaven tornant a gravar l’any 2017 i que consistien en les seves primeres cançons.

La seva viuda, Talinda Bennington, ha anunciat a través de Twitter la intenció de llançar l’àlbum per part de la primera banda del cantant per homenatjar-lo. A més, ha afegit que Chester volia que “els fans escoltessin tot el que va fer i el seu viatge musical va començar amb Grey Daze”.

El material gravat sortirà publicat amb la col·laboració de l’organització sense ànim de lucre 320 Changes Direction. Aquesta organització està creada per Talinda Bennington, i tracta de conscienciar sobre la salut mental.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Talinda Bennington (@talinda320) el