Imagine Dragons han decidit prendre’s un descans durant una temporada per dedicar més temps a les seves famílies.

La notícia arriba de les mans de Dan Reynolds el cantant del grup, que precisament acaba de ser pare fa poc temps. En declaracions a la CNN ha explicat que han decidit descansar per aquests motius abans mencionats i que han estat treballant durant una dècada sense parar i ara volen descansar una mica i tornar a connectar amb els seus familiars.

Reynolds ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors dient que segur que tornarien aviat a pujar a un escenari, però de moment volen parar un temps.

- Publicitat -

El seu últim disc “Origins” es va editar l’any passat tan sols un any després de “Evolve”. Anteriorment havien publicat l’EP “Hell and silences” el 2009, “Night visions” el 2012 i “Smoke + Mirrors” el 2015.