El festival anual de música multigènere més important de les Illes Balears ha confirmat els primers artistes de l’edició 2020, que se celebrarà el 15 i 16 de maig a l’Antiguo Aquapark de Calvià.

Ja s’han confirmat diverses actuacions, entre les quals destaquen la participació de Michael Kiwanuka, Miles Kane, Kate Tempest i Temples. També s’han confirmat altres artistes com Kase.O, León Benavente, Carolina Durante, Alizz, Delaossa, etc.

Per aquesta edició Mallorca Live Festival s’ha decidit per reunir diversos gèneres com ara el rock, l’electrònica, indie i el rap de la mà d’estrelles internacionals i de talents locals. A més, al desembre 2019 i a principis del 2020 també es podrà gaudir dels concerts anomenats Mallorca Live Nights, que tindran lloc en el recinte d’Es Gremi.

- Publicitat -