Després de 56 anys de trajectòria i després de més de 20 anys sense trepitjar el nostre país, els mítics Lynyrd Skynyrd actuaran el 2 de juliol a Barcelona com a part de la programació del Rock Fest Bcn.

El grup format pel guitarrista Gary Rossington i el vocalista Johnny Van Zant faran sonar en directe, peces com ‘Sweet Home Alabama‘ o ‘Free bird’, dues de les cançons més conegudes de la banda americana, que va veure com un dels seus fundadors Ronnie Van Zant juntament amb altres dels seus membres perdrien la vida a causa d’un accident aeri l’any 1977, fet que va provocar la dissolució de la banda fins 10 anys més tard que van tornar per uns concerts i a causa del gran èxit que van tenir van decidir editar més discos i fins ara.

El Rock Fest també comptarà l’any vinent amb Kiss, Judas Priest, Accept i UFO entre altres que actuaran del 2 al 4 de juliol a Can Zam. Fins el 2 de desembre els abonaments tenen un preu de 150 euros i es poden adquirir al web del festival.

- Publicitat -