El sindicat de funcionaris CSIF ha presentat una denúncia contra el grup català Manel i el programa d’humor de TV3 “Polònia” per un delicte d’odi i injúries contra la policia basant-se en la versió que van emetre de la cançó ‘Boy Band‘ el dijous 24 d’octubre.

L’esquetx del “Polònia” presentava un grup de dos Policies Nacionals i dos Mossos d’Esquadra que versionaven la cançó ‘Boy Band’ tractant en clau d’humor les actuacions  policials durant els aldarulls de les manifestacions en contra de la sentència del procés. Tot i que Manel no apareix ni es menciona en l’esquetx més enllà de la mateixa melodia de la cançó, el CSIF ha denunciat al grup i el text ha estat admès a tràmit per la Fiscalia.

- Publicitat -

Segons el CSIF, en la paròdia es compara als policies amb una “banda d’analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament”.

S’acumula així la denúncia que havia presentat CSIF a la que havien plantejat altres sindicats per un esquetx del programa ‘Està passant’, i per la qual ja s’havien obert diligències. CSIF va decidir portar els dos programes de TV3 a la fiscalia per un delicte d’odi i injúries contra la policia.

Manel ha respost la notificació amb la presentació del videoclip del tema ‘Formigues’ que tot i ja estar programat per aquest dimecres a les quatre de la tarda el subtil tuit del grup en que les “formigues” podrien fer referència a alguna de les institucions que l’han denunciat.