La banda estatunidenca “filla” de grans mestres com Led Zeppelin oferiran el proper 26 de novembre un únic concert a l’estat al Sant Jordi Club de Barcelona. La banda, després d’haver d’ajornat el concert previst pel 22 de febrer, portaran els ritmes i les melodies més “rockeres” a les nostres terres.

Després de debutar el 2017 amb el seu magnífic senzill ‘Highway Tune’, han “explotat” a escala global gràcies a les seves influències i a la “revitalització” del rock’n’roll que han dut a terme a través dels seus dos discs publicats. Arriben a Barcelona, en aquest cas, per a presentar el seu segon treball “Anthem of a Peaceful Army”.

Les entrades es van esgotar ja fa mesos pel concert de febrer, així que si sou un dels afortunats de tenir-ne una, no feu tard a la cita! Les portes obren a les 19:00, l’artista convidat a les 20:00, Greta Van Fleet actuaran a les 21:00 al Sant Jordi Club.

- Publicitat -