El músic britànic JP Cooper tornarà al nostre país al maig. L’autor de temes com “September Song” (amb més de 11 milions d’streams globals) ha confirmat concert a Barcelona (La 2 d’Apolo) el proper 7 de maig. Les entrades generals es posaran a la venda el 25 d’octubre a les 11: 00h. a través d’ livenation.es , ticketmaster.es i Xarxa Ticketmaster (FNAC + Halcón Viajes). Hi ha una prevenda exclusiva que començarà el 23 d’octubre a les 11:00h. a través Live Nation.

El músic de Manchester, que actualment es troba treballant en el que serà el seu segon disc, ens ha regalat aquest any dues cançons amb les seves respectives col·laboracions que, com gairebé tot el que toca, s’han convertit en hits gairebé a l’instant: “Sing It with Em “(amb Astrid S) i” Losing Em “(amb Gabrielle Aplin). Un ritme, talent i èxit al que ja ens té acostumats des de l’estiu de 2016 i aquella col·laboració Jonas Blue en el tema “Perfect Strangers”, que va venir succeïda per altres cançons com “She’s On My Mind” o “The Only Reason “amb què ha arribat a incendiar pistes de ball i llistes de reproducció de plataformes com YouTube o Spotify.

- Publicitat -